Du benytter en gammel nettleser. For å oppleve dette nettstedet slik som det er ment, bør du oppgradere til nyeste versjon av din nettleser. Vi anbefaler Opera og Firefox.
Stortingsvalget 2017

Fremskrittspartiet

For folk flest

Historie
Fremskrittspartiet ble stiftet som en protestbevegelse mot formynderstaten, og de inngrep i den personlige frihet dette førte med seg. I dag har partiet etablert seg som det største opposisjonspartiet i Norge, og går til valg med slagordet ,,FrP fornyer Norge''.

Identitet
Fremskrittspartiet er et liberalistisk parti. Det bygger på Norges grunnlov, norsk og vestlig tradisjon og kulturarv med basis i det kristne livssyn. Fremskrittspartiets hovedmål er økt valgfrihet, sterk nedsettelse av skatter, avgifter og offentlige inngrep.

Politikk
Det fundamentale i Fremskrittspartiets samfunnssyn er troen på og respekten for det enkelte menneskes egenart og retten til å bestemme over eget liv og økonomi. Enkeltmennesket er den største ressursen i samfunnsutviklingen. Sammen med familien og den private eiendomsretten er enkeltmennesket det grunnleggende i samfunnslivet.

Tekst og foto er helt eller delvis hentet fra http://www.frp.no/.

Bilde fra frp
Ta testen nå, velg antall spørsmål!